rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 10 June 2011

fuyoo she call me yesterday.. hahahha cam xcaye je.. :))

haa kn bgus klu awl2 ko tepon aq.. nie x, lembab btol respon ko.. aduh3.. haa kn dh kena smlm.. bengang x?? mungkin jugak kn?? hhahah hmm btw, nk petik sedikit tentang kebodohan seseorang.. hmm kenapa ea klu nk menipu mzti gunakan name yg same?? dah tu ble kt fb guna name yg same jugak.. kacau kt fon pown guna name yg same .. kan qistina2 semua?? opsss ade bnyk name ke qistina nie?? alamak terlepas ckp.. kntoi... hahha hmm  ape kaitan ngn tudung?? i like ur question.. n klu ko nie pndai tnye soalan mcm tu aq pown pndai tnye gk soklan mcm nie.. kenapa ko sibuk2 nk mempersoalkan pkai tdung ngn xpkai tdung dlu kt mmbr aq?? semua umat Islam sme je di sisi NYA.. kadang2 luar kte nmpak cntik tp dalaman kte itu rhsia kte dgn ALLAH.. kenapa mnjadi persoalan?? dosa phala kte ALLAH yg tentukan.. kenapa ko memperlekehkan semua tu?? aq xnk blame ko tp malu lah.. kte ade AGAMA.. klu ko pkai tdung pown lom tentu kt akhirat tu kte bahagia.. aq xckp psl ko je tw tp ini general.. dh bnyak kali aq ckp aq xminat lngsong ngn bf ko.. klu aq mnggedik ngn balak ko, bf aq nk letak mane?? yg si bengong nie dh twu nk bg simkad dy kt awek dy nie, dh xreti2 ke nk delete no aq tu?? ke mmg sengaja?? c'mond r.. xrase malu ke bt mcm tu??xrase ke mcm maruah seorang pmpuan nie tercemar sbb perbuatan ko tu?? no aq kne jual, org bknnye kenal aq pown.. tp ko bt mcm nie kt public weyh.. org kenal ko.. aq ingat perangai sawan ko tu dh pulih rupe2 nye lom lg.. ko kta smlm ko amk syariah?? aq rase ko tersalah amik bidang nie.. syariah bkn kos yg suke menjaja maruah org.. sayang seribu kali sayang perempuan mcm ko xtwu nk hargai msa dgn sepenuhnya, xtwu nk hrgai peluang yg ada dgn sebaiknye.. wanita yg dikasihi adalah wanita yg mnjaga batasnya, percakapannya, pergaulannya.. kembalilah mnjadi manusia normal.. :))




p/s : pd alia qistina.. opsss sori trsalah taip.. hmm sara qistina or siti........ : buat la ape yg korg rase korg patot buat sementara korg masih hidop atas dunia nie.. hidop nie cume sementara je.. smpai ble nk berlakon atas pentas dunia sedangkan hr akhirat menanti kte?? muhasabah dri.. >_<

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome