rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 25 August 2011

apa masalah kau nie??

aku rasa kau nie sakit sebenarnya. sebab tu perangai kau mcm nie. baik bulan puasa ke tak puasa ke sama je kan?? ok. kali nie kau jual blog aku pulak.. nie blog aku.. suka hati aku lah nk update apa pown.. ada aku tulis yg bukan2 pasal kau?? ada aku jual maruah aku kat sini ke?? tak ada kan?? "eeii !! tentangcikhana.blogspot.com..abis bnde ko nk cter.xde maruah ke?haha..ngegeh sioot !" hey ! at least aku tak jual fb kau tau macam mana kau buat pada aku pada kawan aku. aku tak jual no kau macam mana mana kau buat pada ktorang. aku bila2 masa boleh balas tapi aku tak nak. sebab biar ALLAH sahaja yang balas.ok then. lepas tu kau add aku. ok aku approve tp aku terus block.. aduhh tibe2 je kau hantar msj kat aku pkai fb alia qistina kau tu ckp aku gedik.. wahhh makin menjadi2..kau nk apa sbnarnye nie?? bila aku reply msj kau, kau ckp aku perempuan tu perempuan nie. bila aku tak reply pulak kau ckp aku mcm nie. tanggapan aku pada kau sama sekali melesat. aku fikir lambat laun kau akan berubah tp kau still mcm nie. sampai bila seyh?!

p/s : manusia yg tak pernah puas dgn apa yg ada dan sanggup melakukan apa sahaja asalkan kehendaknya termakbul lebih2 lagi dgn cara yg tak sepatutnya, ianya tidak akan menjamin kebahagiaan.. percayalah :)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome