rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 31 August 2011

first time raya tanpa kau bang

raya di kmpong asahan.. it was my first time without u my bro.. pg raya mula lah adegan yg mencuit perasaan hingga meleleh..huhu abg, kau call ktorang pg tu.. perghhh mula la tu nk bertakung air hujan.. hahha. tak pe.. aku faham.. kau keje.. yg penting aku twu kau boleh survive dok sorang2 kt cni.. hahhaa yeah.. tu la abg aku.. :))

ini ibu saya.. serupa x?? 

dak arip nie.. huhu cover macho pulak
adik aku nie.. hahah


nie adik pmpuan aku.. :)

eh ayah aku nie time2 macam nie
tak sporting.. huhu

nie hutan mana lak nie?? hmm
kt mne2 pown jadi.. huhu
err.... pic abg aku compom2 xde sbb die keje.. adik laki aku yg sorg tu.. hmm tak tawu la mne dah pergi gambar dia tu.. n aku baru je lepas jumpa abg aku nie.. bersalam-salaman dgn dia.. aduhhh.. dah 3 hari tak jumpa.. of coz la rasa rindu tu ada.. ^^,

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome