rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 24 October 2011

hari yang membosankan

ok honestly aku memang bosan sgt2 hari nie. tunggu text dari dia tak masuk2 jugak. satu hari suntuk kot dia tak text. buzy dengan training ke or tak ada kredit? layan fb pulak bukan ada benda pown kat situ. haisyyy bosan tahap gaban. nak layan movie pulak? sori tak de mood. habis tu nk buat apa je? tidur? awal lagi nie. hmm ape mau bikin? penat mau cari idea. -___-'

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome