rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 5 November 2011

persiapan raya haji

menguji kesabaran. asyik fail je. hah nie first time aku anyam ketupat.. HAHA nak belajar anyam ketupat. last2 menjadi jugak.. yelaa.. umur dah tua tak reti2 lagi nak anyam ketupat. hehe so next raya boleh buat lagi. lepas nie kopek kerang pulak. sebab nak buat sambal kerang. nyami2..  then isi beras dalam ketupat. and last sekali boleh la tenggek ketupat tu atas dapur. :)


hah nie hasil kerja aku..


hhehhe ok tak?? :p . ok lah. nak sambung buat kerja balik. nanti tak siap pulak kerja.. ok tata titi tutu.. :)


3 comments:

CIK CHIPSMORE said...

hehehe..ok laa tu menjadi ketupatnyee..walaupun ader yang kecik n ader yang besar...lalala..dulu aye pown cm tu gak..xreti nak anyam ketupat..setiap kali nak raya mesti kene belajau balik buat ketupat tu..kikiki

CIK CHIPSMORE said...

sy dah folow blog kamu..huhuhu

cik hana only said...

heheh belajar anyam ketupat mmg susah.. lama2 kalau selalu buat terbiasa la nnti.. hee done follow anda jugak.. :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome