rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 16 November 2011

praktikal di putra sungguh membosankan

hmm lebih seronok terendak dari putra sebab kat putra semua terbatas. nak buat itu nak buat ini kena be careful. biasalah. private kan? tapi bestlah sister kat wad nie. tak garang n cara dia, dia tak suka nak blame student. dia suka protect student tu adalah. staff pown ok lah.

baju baru, berwajah baru :)

nie baju lama aku.

sekarang korang bandingkan baju mana yang lebih cantik? :)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome