rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 10 December 2011

tak ada rehat untuk sem 3

tak ada rehat langsung. habis je praktikal terus exam. then habis je exam terus praktikal balik. tak ada cuti. tak ada rehat. ilmu utk sem 4 pown tak ada lagi dah kena hantar praktikal utk sem 4. cross pown banyak tak habis lagi. mmg kepala otak aku nie kn bijak2. sebab tu main sumbat je aku kat mana2 kan. mmg aku dtg praktikal utk makan PUJIAN. biasalah. robot bila bekerja. nak2 ilmu terlalu PENUH sgt2 kat dada kan. sangat bagus management korg. ^^

#03-01-12, SEGAMAT- i'm coming. with my beloved. first time kot nak sama praktikal dengan dia. ♥ ♥ ♥

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome