rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 27 October 2012

apa rawatan sakit selain dari ubat? so pain.. T_T

Assalamualaikum w.b.t

hye2. walau sakit2 mcm nie pown tetap nak on blog kan? sumpah sakit. tapi setiap kesakitan itu ujian kan? ALHAMDULILLAH. ALLAH sayang aku. sebab tu DIA bagi ujian macam nie. DIA nak uji sama ada kita ingat pada DIA atau tak kan? abdominal pain + headache + badan sakit2. aikk dah macam orang tua2 dah. kui kui kui

btw, esok dah start jarang on blog. haisyy disebabkan oleh alasan2 yang tak dapat dielakkan. cehh. tak ada la hebat nau pown alasan aku tu. actually sebab tomorrow aku dah balik kolej + next week dah pergi segamat. fuhhh. sangat2 buzy la der.

eh berbalik pada topik "SAKIT" tadi. perghh memang sakit yang tahap2 ghaban la beb. dengan penat baru balik kampung. mcm mana nie ? apa rawatan dia selain dari ubat? -___-

kui kui kui. hana memang penakut makan ubat. jangan gtwu cpe2 tau. syyyy haha selamat malam korang yang hensem dan cantik. doakan hana cepat sembuh ea? :'(

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome