rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 25 October 2012

happy anniversary ibu ayah. salam aidiladha untuk korang2. ^^

selamat malam blogger2 yang comel2 belaka. haa imej2 kat bawah nie bukan copy dr encik google tau. hasil titik peluh hana menyiapkan kek ini utk annyversary ibu n ayah.
fuhhh hasilnya sungguh memberangsangkan dan memuaskan. nyummy2. (0.o)

selamat ulangtahun perkahwinan ibu ayah.
tanggal pada 27/10/1989 cinta mereka bersatu. cehh. haha
semoga perjalanan hidup kita sentiasa diberkati
dan dipermurahkan rezeki
serta dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. :)


happy birthday to me. happy birthday to me.
happy birthday happy birthday.
happy birthday to me..... yeayyy !! haha
haritu celebrate kek kecik je. itu pown dengan roommate.
ini buat kek sendiri untuk birthday sendiri. baru rare !
sob2. tak rare pown. sangat seronok kalau dapat celebrate
dengan org yang tersayang -___-
kalau tak ada kek and hadiah pown tak apa.
yang penting tarikh yg penting nie diingat oleh org yg penting :')

#salam aidiladha untuk korang2 yang sedang pulang ke kampung atau yang sedang menyiapkan juadah utk hari esok. berhati2 masa balik kampung tu. sayangi nyawa anda. ingatlah orang yang tersayang. eh buat iklan pulak kat sini. haha btw kalau nak rasa kek buatan cik hana nie boleh buat tempahan. ehh nak berniaga ke apa nie? =..="

nanti kalau aku kahwin hantaran nak buat sendirilah. coklat buat sendiri. kek buat sendiri. baru betul2 rare. jimat pown jimat. dan sumbernya dari ibu saya yang menurunkan ilmu masak memasaknya. mcm2 yang harus dipelajari utk jadi isteri dan ibu yang berjaya mcm ibu saya. ngeh3. :D
selamat malam semua orang. dan salam aidiladha atuk, arai. :')



No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome