rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 13 November 2012

1st time di segamat dpt demam yang teruk dan "penderaan".

Assalamualaikum w.b.t

hye korang2 semua. cik hana kembali sekejap. saja nak share gambar2 hana mse ada kat segamat dgn mmbr2 hana nie. cett. mcm top2 je kan. yela. 1st time keluar melaka. itu yg excited lebih itu. :D

ni dekat cafe hospital. hari2 ktorang minum ais kosong.
sampai tekak pown sakit. sampai suhu aku pown cecah 38.5
high fever. tapi takut makan ubat. macam mana nak baik :(

going back. fuhh penat weyhh praktikal. !

ini housemate hana masa dekat segamat. tak cukup forum act.
ktorang nak p kdai IOI. p makan menggemukkan badan.
sampai roomate hana cakap hana dah tembam.
senang hati mungkin. senang ke? =..="

ini kwn2 gila2 gua. haa mulut kesemuanya tak ada insurans.
pakai sebat je. bila dah gelak tergolek habis. :D

biru itu suci. biru itu kami.
walaupown aku tahu dia biasa2 je dgn warna biru
tapi datang segamat banyak baju dia warna biru.
dia sendiri pown pelik. haisyyy
we going to bandar segamat. UO.
sbb dua2 tak pernah pergi segamat. haha

haa yg ini siapa erk? pelahapnya tuan rumah nie.
cett tuan rumah tak serupa tuan rumah. muahahha.
tak dinafikan tomyam dekat kedai IOI nie memang sedap.
walaupown walaupown walaupown
MAHAL.

#walaupown dalam keadaan demam yg agak panas. sanggup datang cafe hospital nak online blog n cari asgnmnt punya pasal. doakan hana cepat sembuh ea. :')

#haa tentang "penderaan". mana ada kena dera dekat sini. dera utk kebaikan memang la patutkan. mana taknya. hana bibir kering. pengajar hana suruh minum air depan dia. habiskan satu botol tu. kalau tak buat pilihan sama ada air drip normal saline aka air garam or air masak. so kena habiskan minum air sebotol tu. hari2 mcm tu weyhhh.. lama2 perut pown buncit air. lepas tu hana kena diarhea aka cirit birit uncontrolled. kena paksa makan ubat. i hate medication ! tapi untuk kebaikan hana jugak kan. terima kasih puan Hairani n puan Aida. berada kat segamat selama 1 bulan kena make sure bibir tak kering n sntiasa sihat. alahai. =="
ok la. nak buat asngmnt nie. jom tolong2 apa yang patut. bye2 semua. :D

3 comments:

lyana kamal said...

Alalala! cantik cantik gambar pailang kita ni, hauummmm :D kesian dia demam. makan ubat banyak banyak jangan lupa. hahaha :p

asha hana said...

hahah kesian kan?? nak makan ubat, saya allergik, hahha cntik? taiko lagi cantik. meowww ;)

Anis Najwa said...

muka hana mcm najwa latip.. heheeh

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome