rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 20 December 2012

cemburu itu apa?

assalamualaikum w.b.t

hye2. hana kembali lagi. dah lama tak jenguk blog yang agak bersawang nie. fuhh final dah lepas bro. agak2 berapa la aku boleh catch up kan sem nie? next year dah nak habis. macam lama sangat la next year tu kan? kui kui kui.

btw disebabkan cuti sem yang lamaaaaa sangat nie. padahal seminggu je. huhh boleh lah hana update apa2 yg patut kan? ok sebenarnya nak tanya korang about jealous. apa maksud tu ea?

jeng jeng jeng. setiap orang ada hak kan nak cemburu? tapi cemburu pada yang tiada apa2 dengan kita itu normal ke? cemburu pada ex?? cemburu pada kekasih gelap?? normal ke?

arghhhh ok2. aku cemburu. tapi untuk apa? kenapa aku perlu rasa mcm tu sedangkan kita dah tak ada apa2? tapi yeke? keliru r dgn status kita nie.

bontong. nak tahu something tak? masa kita terserempak kat kedai mak tu kan sebenarnya pagi tu aku tersedar then terus teringat kat kau. rindu bongok kat kenangan2 kita. terus aku tinjau rmsis lelaki. sebab selalu kau lepak situ dlu. tak tipu. tapi semua tu bayangan je. tiba2 petang tu terserempak dengan kau. bagai nak gugur jantung aku. kau pujuk aku sebab gambar stupid yg kau post tu. alahai. sakit bongok !

#dah lah. lepas nie tak nak contact kau lagi. biar perasaan nie mati untuk kau. tapi boleh ke? -___-

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome