rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 31 December 2012

Selamat tinggal kenangan. Assalamualaikum 2013 :)

Assalamualaikum w.b.t


tinggal beberapa jam lg nak ke tahun 2013 kan.  terasa macam sekejap je masa berlalu. masing2 sibuk update status bye2 2013 la azam baru la apa la kan. siapa yang lahir tahun 1992, kita dah 21 tahun weyhh. sedih !! T_T . tapi kan terlalu banyak sangat kenangan sampai terasa macam tak nak je melangkah ke tahun baru tu. sayang sangat. tp hakikatnya kita tetap kena melangkah kan? aikk. suka duka pahit manis semua kita rasa lah.

ok. cakap pasal azam baru? hana lebih nak tahu la korang pny azam 2012 apa yg belum ditunaikan lagi. ada kan?? tipu la tak ada. heuw3. azam yg aku belum tunaikan lg utk thn2 yg lepas kan. nak tahu ke? weyhh nak tahu keee?? hahaha mereng dah otak nie. azam tu kan aku nak jd mnusia yg berguna dan matang, yang mampu jaga sosial utk masa depan dan bangkit walaupown dah banyak kali gagal. tak kisah la gagal dalam apa pown cinta ke cita ke life ke. alamak aihh nak menangis la pulak rasa. *sob sob*.

apakah azam 2013?? ok. nie yang korang tunggu kan? aku nak tunaikan azam thn2 lepas yg belum aku capai lg. sambil tu aku pikir dan cuba capai dan gapai azam kecik yg agak besar aku nie yg nak sangat2 lulus LJM. tahu tak apa menatang jadah tu? haa LJM tu Lembaga Jururawat Malaysia. kalau gagal exam nie maknanya diploma in nursing aku sia2 lah jawabnya bhaiii. tak boleh mintak kerja sebagai nurse.. huwaaa. *tolong doakan yerk?* harap2 DK 2/ 2010 berjaya dalam LJM dan dapat bersihkan nama baik ktorang balik. 6 bulan je lg. tak lama dah weyyhh !!

#macam2 sangat benda pahit manis yang kita lalui kan. say bye to bitter stories itu dan say Assalamualaikum to wonderful life in the future. jom lupakan kisah2 pahit yg hanya akan buatkan otak kita jadi mess. selamat tinggal kenangan dan kau. Assalamualaikum. ;)

**kriok3. tak nak melangkahkan kaki ke tahun 2013 boleh? sebabnya tak nak kena tanya soalan about married. huwaaaa T_T

2 comments:

Zui YanHong said...

Selamat tahun baru 2013. Semoga anda sihat dan bahagia.

asha hana said...

selamat tahu baru jugak. semoga ;)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome