rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 6 February 2013

doktor cinta~~

assalamualaikum w.b.t

ehem2. doktor cinta? adehh. mcm pakar segala pakar cinta pulak aku nie kan sampai ada org tanya aku about love. woo hooo ~~

yeahh someone yg dah mcm adik aku a.k.a my ex patient. tanya kalau ex dia text dia balik tiba2 apa dia kena buat erk??

haa the answer from me is biarkan dulu. tengok sejauh mana dia cari kau dik. then bila dah lama sangat tp dia masih lg text dan tak jemu2, barulah tanya dia kenapa cari kau balik. yeahh that's it.

heyy ladies and gentleman. setiap kata-kata haruslah diiringi dengan perbuatan yang boleh membuktikan yang kata-kata tu adalah benar bukannya dusta. :)


best quotes: Don't come to my funeral to show how much u cared about me.
show me how much u care about me NOW
...while i am alive. :)

#ok. hari ini aku jadi suri rumah tangga yang berjaya. why??? sebabnya ibu pergi teman nenek p pasar kat MC tuuu sebab nak buat kenduri arwah pak long esok malam. lepas dah kemas rumah, basuh baju, bg kucing makan dan segala macam. alahai. next duty, i want to fetch my brother from school. tata titi tutu. -..-


No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome