rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 3 April 2013

prepare for BLS tomorrow ;)

assalamualaikum w.b.t

esok ada exam la der. risau nie. dah macam osce dah khusus BLS (basic life support) nie. 5 station bhai. aku group pertama yang akan masuk. nama awal2 pulak tu. lahai.


concentrate kan diorang? gud luck to them for tomorrow. :)


haa sempat pose dengan diorang. bersama patung hensem. :P

tolong doakan kami semua, group DK 2/2010 berjaya dalam LJM, dalam final exam
dan dalam bidang yang kami tempuhi nie :')

ehh jap3. dia nie classmate gua je.
cemburu? jangan risaulah.
sebelum nie pown tak ada siapa pernah cemburu.
ramai yang nak bergambar dengan pitbul nie tw. haha
badan dah lah tough. kalau nyorok belakang dia confrm tak nampak aku.
jangan marah ea en hafiz. :P

 ketawa bersama menangis bersama.
kawan gila2 gua. :')

saving the life for the next survive. ^^

CPR CPR !! mouth to mouth.
erkk -..-
nyawa pesakit lebih penting la der.

 push hard, push fast. (!)

ternganga mulut patung tu. tapi comel kan?
patung tu je yang comel. ;)

 mama mama.! one day. i will be the best mama.
insyALLAH. ^^

ieka naim senget. boleh pulak snap gambar aku time nak betulkan tudung.
spontan gambar nie. -..-
akulah perempuan yang masih lagi mencari erti bahagia sebenar. kui3. :')

#semakin cuba membenci, semakin kerap bayang2 itu hadir di hadapan mata. petanda apa ini? selamat malam guys. harap2 esok berjalan dengan lancar. dan harap2 esok tiada lagi hadirnya bayang2 itu. sesuatu perubahan berlaku. I WILL MAKE IT REAL dude. ASSALAMUALAIKUM.

2 comments:

En KanggarOo.. said...

wow, sonok kan wat BLS ? ari too bkn men debar sgt dada nih au, nk kne amek ujian BLS too, bukanyer apa, ptong too mcm keras sket kte nk push dada dy, sy nih dh r kecik n berat pom x bpe sgt, heheh, n then sekuat tenaga tekan dada patong too sampai lmpu hijau menyala depan pemeriksa BLS too, hehehhe, nk xnk kne kuatkan diri utk push dada patong too, hehehe

asha hana said...

hhaaha seronok memang seronok. tp bila dah sampai cycle yang kedua ketiga je dah liking bila bg pernafasan mouth by mouth. haha :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome