rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 19 April 2013

queen control or jelousy?

assalamualaikum w.b.t

ok guys. since hana dah lama tak update. hari ini terasa mcm nak bangkitkan isu mengenai queen control atau cemburu. sometime manusia nie mudah tafsir. senang buat andaian sendiri.

hey. kalau nak tahu perempuan tu queen control atau cemburu atau apa2 je la yang sama waktu dengannya. tengok cara dia. jangan kau main serbu je cakap dia queen control. terasa makk jemahhh kau. kalau kau tahu yang kau punya buah hati pengarang jantung tu kuat cemburu, janganlah pulak perangai mengenyam kau tu kau tak boleh nak ubah. heyy cemburu tu tandanya sayang. kalau dia tak jeles, maknanya dia bukan 100% sayang kau. kau nak ke macam tu? apa daaa.

boys, queen control tu kan. haa macam nie. kau nak pergi mana2, awek kau tak bg. buat tu ini semua tak boleh. kena dengar cakap 24 jam. seperti lembu dicucuk hidung. kadang2 kita boleh je kawan dengan siapa2 pown. awek korang pown tak kan marah melainkan kalau kau tak boleh nak ubah perangai mengenyam tu. kau tahu jaga batas, dia tahu macam mana nak kawal perasaan cemburu tu. korang pown tak kan rimas. senang kan? fokus pada yang satu je.

ok. sekadar peringatan utk diri sendiri jugak. aku kadang2 terfikir. kalaulah perempuan yang korang sayang tu tiba2 dah berhenti cemburu sedangkan korang tahu yang dia memang kuat cemburu. korang tak rasa pelik ke? so check it out guys before late. haa masa tu jangan pulak kau nyesal.

tp korang boleh share tak, mcm mana nak tahu lelaki tu cemburu atau tak? kadang2 susah nak baca pemikiran korang ni. -_-

ha korang renung2 kan la ea sambil tu jom layan gwiyomi yang
comel bangeettt nie.
ehh before tu tengok jam dulu. maghrib kan?
lepaskan dulu maghrib nie.
ok assalamualaikum. :D

2 comments:

En KanggarOo.. said...

hmmm..slalu gurl jer kan cemburu ? hehhe, boy susah sket nak tengok dy cemburu, bg pendpt sy laaa, boy klo cemburu dy akan diam n jawab nk x nk jer, n pangai dy len semacam, di sebabkan ego dowg yg tggi xnk ngaku dy cemburu, kdg2 dy tnjukkan melalui sikap dy, tp x tntu gak r, yg pnting ego lelaki menguasai segalanyer.. hahhaha.

asha hana said...

ahhahah betul2. kalau boy cemburu mak oiii. mengalahkan singa lapar pown ada. tp tak apalah. tu tandanya dia sayang kan? :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome