rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 29 June 2013

memang hanya nampak diluaran !

chat dengan dengar suara tak sama. fakta kan? perempuan sanggup save kredit dia semata2 sebab tak nak berjauhan dengan pasangan dia even dia boleh contact kat fb, dia boleh web came. dengar suara jugak yang mampu mengubat rasa rindu yang ada.

walaupun walaupun walaupun akhir penilaiannya akan dikata macam2. kedekut, berkira. lagi? apa lagi?
dan perempuan mana suka dikata mcm tu hoii. haa nak tengok perempuan mengamuk. cakaplah macam tu. jangan pulak masa tu nak salahkan perempuan. -_-

kenapalah aku dilahirkan dengan hati selembut kapas. nampak je gangster. tapi bila orang yang disayang tu cakap macam2, cepat sangat tersentuh. macam ibu kita. ibu cakap sikit je cepat sangat touching. cuma aku tak tunjuk je.

ouchh ! nak2 apa yang baru jadi nie la. nak menangis menangis menangis ! tp orang susah nak percaya. sebab aku nie kasar. maybe :(

only if you know a way to change me, i will show you who i'am before you know me. pandai pikir sendiri lah!

#apa pun yang dinilai dan dihukum. memang hanya nampak diluaran tapi dalaman sakit woo. lagi satu pesanan dr cik hana. jangan mengungkit sebab itu sahaja racun yang boleh buat kita jatuh tak bangun2. ASSALAMUALAIKUM :')

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome