rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 18 July 2013

alasan lelaki, langit dan bumi !

assalamualaikum w.b.t

holla guys. minat tngok video budak brutal nie? siapa nama dia erk. err. fatin kot. haa fatin ! wahh excited gila aku nak show. view video bawah nie. "alasan lelaki, langit dan bumi."


aku tak pernah muak tnngok video2 budak nie. semua masuk akal. to all the girls yang kena tinggal oleh lelaki dan diberi alasan "macam langit dengan bumi". korang bagitahu mcm nie. weyhh ! langit dan bumi tu need each other. pernah ke kau pergi bumi yang tak ada langit? cakap je mcm tu. kau dah curang dengan 6, 7 orang perempuan and then bg alasan macam tu. jadi lah LELAKI bro ! tell the truth. apa masalah ha pada korang2 utk setia? tak jadi masalah pown rasanya. ok. aku tak focus pada lelaki je. perempuan pown ada yang mcm tu. ok. sori gua terEMO sikit. -_-

#and to the girls yang tak habis2 ganggu hidup aku. pada bulan ramadhan pulak tu. terpulang apa kau nak buat. i still have my ALLAH. if u do somthng yang boleh jatuhkan pride aku such as fitnah memfitnah dgn menggunakan gambar aku. terpulang. aku tak tahu apa yang membuatkan kau buat sesuatu yang UNMATURED macam tu. semoga ALLAH bukak pintu hati kau. terima kasih pada kawan2 yang support aku dari belakang. dan pada kau. kalaulah kau tahu tentang nie. mesti kau akan marah2 macam dulu kan? btw i miss u. gud nite everyone ! selamat menonton dan selamat tidur. zzzz..

2 comments:

Sam Banjamin said...

video menarik.. but ade gangguan muzik background mula2... rupa2nya ade button pause kat music backround...

bab cinte cintun ni... bab tinggal meninggalkan ni... same je.. samaada lelaki or perempuan... making reason... larikan diri... hahaha... sama je...

asha hana said...

@sam banjamin hahah memang pun act. so tak boleh nak salahkan satu pihak je but org yang bg alasan mcm tu sememangnya entah apa2. -_-

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome