rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 2 July 2013

life after qualification !

assalamualaikum w.b.t

perghh. ingatkan senang bila dah qualified as a staff nurse nie. even though i already finish provides a resume but still feels the burden. mana nak apply kerja yang memerlukan lesen. tu la. dulu tak nak amik lesen awal2. kan dah padan muka kau hana.

wahai kerja. please don't make me suffer. i need you as soon as possible. please be nice to me. :)

mencari mata pencarian hasil titik peluh sendiri. nasib baik aku dah pernah kerja sebelum masuk KUIM. aku dah pernah bekerja kat wad yang berdepan dengan public walaupun hanya praktikal tp dah macam kerja betul2. aku dah pernah pergi interview before nie. so that in sya ALLAH lepas nie gentar aku pada semua cabaran nie berkurangan. dengan izinNYA.

#ya ALLAH. permudahkan urusanku. restui perjalananku. dan malam ini. i want to hug someone tightly. anybody's can lend the shoulder to me? haha dahlah. saja nak happykan hati sendiri yang gundah gulana nie. selamat malam semua. selamat malam kekasih hati. :)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome