rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 24 August 2013

FAKE gila bila aku dengan kau !

assalamualaikum w.b.t

hye la badan. tak diangkat call. sanggup pulak tu buat super saver utk aku. bila aku angkat macam nie la jadi nya. mcm mana tu. pagi2 buta dalam pukul 3 pulak tu. ambik. nasib baik aku belum tidur masa tu. kalau tak. sia2 je la super saver kau kawan. muahhaha

motif aku update entry nie. sebab aku tak suka. sumpah aku fake gila bila dengan kau. tapi bila aku dengan bontong. ya, itulah aku. nampak kan perbezaannya? aku dengan kau hanya kawan. kau sendiri pown tahu tu tapi simpan sahaja kredit tu utk yang lebih berhak ok.

arghh sebenarnya ianya lebih kepada geli. ! haisyy. tak ada feel weyh. asal ler aku bukan macam orang lain dekat luar sana. berkawan je ikut suka hati tak kisah pown dengan sesiapa. ada jawapan tak pada persoalan aku nie?? aku FAKE sangat2. jadi FAKE aku nie buatkan aku rasa nak muntah ! -_-

#ok. malam nie malam cinta RASUL. dan habib syech assegaf datang melaka. aku tak dapat pergi. ralat jugak. tapi sebab tak ada kesempatan kan. hmm hai la isnin. please be nice to me. aku takut nak p kerja nie. ok. selamat malam. ;)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome