rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 14 August 2013

GILA BOLA.

assalamualaikum w.b.t

dah lama kot aku cari movie gila bola nie. cerita zaman aku sekolah menengah rasanya. ea. kerana duit kerana nak kan nama, seorang lelaki sanggup buang kawan buang segala galanya. korang pernah tengok cerita nie? dalam keadaan sakit macam nie sanggup aku tengok. sedih kot. aku baru lepas melalak la nie. muahhaha

here full movie. korang download la kalau nak tengok.

nak2 bila dengar lagu nie. lagi meleleh.
hey. here for u. maybe. listen this song ok? :')

Tiada lagi nada berlagu 
Tiada lagi senyum bibirmu 
Tiada lagi syair yang indah 
Oh kasih 

Rintik hujan jatuh ke bumi 
menitis rembunan memori 
Disinilah kita bertemu 
Berjanji 

Cerita yang lalu itu 
Cerita engkau dan aku 
Hanyalah igauan yang lara 

Cerita berbalut sepi 
Mengusik jiwa meronta 
Cerita yang punah akhirnya 

Suria takkan bersinar lagi 
Gerhana menghantui kini 
Langit pun terpaku merintih 
Oh Kasih 

Ceritakan kepada semua 
Aku kau anggap berdosa 
Cerita asmara yang musnah 

Renung wajahku oh kekasih 
Sebelum ku berlalu pergi 
Percintaan kita 
Tinggallah akhirnya 

#ESOK. ESOK. ESOK. akulah perempuan yang paling takut untuk menghadapinya. keseorangan dalam menghitung hari. menyesal itu tak pernah ada. tahu kenapa? bcoz im leaving everything for our future. i leave to forget my past. but you never know. u will never know. :')

*aku dapat interview sabtu nie. ya ALLAH. takutnya. dulu, dia selalu jugak bagi support. haha apa daa. toksah dok pikiakk pasal semua tu lagi. kan dah pekena loghat utara. ehh utara la kot. haha pada blogger2 yang follow aku dan nak aku follow back. tinggalkan lah link. mcm mana aku nak follow balik. adehh. ok selamat bersantai. ;)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome