rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 21 August 2013

peluang ada tapi keadaan menghalang !

assalamualaikum w.b.t

susahnya nak dapat kerja. tapi bila dah dapat peluang pekerjaan susah pulak nak pergi untuk interview. hye mawar hospital. kalaulah aku dekat dengan kau. mesti hari nie aku dah pergi interview tu. in sya ALLAH rezeki aku kat tempat lain tu. tapi ralatnya sebab tak dapat pergi interview tu !! :(

tapi buat masa nie. aku kerja part time dulu dekat area rumah aku nie. sabtu nie aku start. aku risau. skill practice aku nanti berkurangan. silap hb aku boleh jadi lupa dengan apa yang aku belajar dekat KUIM dulu. ibu aku suruh aku duduk2 nie belajar balik. tapi teori tak sama dengan praktikal. lahai lahai lahai.

tapi support aku ea. sebab aku sedang create novel. mungkin permulaan lambat sikit. dan nak hantar pown tak tahu dekat mana. banyak sangat publisher sekarang. ada idea tak? wish me luck ea korang. :')

#ok. bukan senang nak senang. itulah kehidupan. nak senang kena usaha tahap maksima. kalau tak. korang akan berada tahap yang sama sahaja tanpa ada improvement. yeahh ! the FACT ! sekian. ;)

ok. member fiza work here. dekat JJ lama. ktorang singgah je.
nak beli barang2 gym mai la sini. haha promote sat.
teringin seyh nak jadi budak gym. nasib baik aku girl. haisyy
tapi badan fergie smart kot. pernah tengok?
tang perut tu. awesome. search la kat en. google. dah lah. bye2. :D

4 comments:

LadyBird said...

salam dik :)..
cari keje baik2 yer..
insyaAllah nanti adelah rezekinye di mana2..

asha hana said...

@LadyBird wasalam sis. thnx ea. in sya ALLAH. rezeki ada je kat mana2 cuma kena usaha lebih. wish me luck ea. ;)

Lieya Von Jay said...

insyaAllah xlama lagi dpat lah kerja tu. kdg2 rezki ni dtg time yang tak terduga ^_^

asha hana said...

@Lieya Von Jay yup betul la tu tapi kadang2 ralat terpaksa melepaskan peluan yang ada. hhuhu

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome