rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 3 August 2013

TRIBUTE P.RAMLEE - tunggu sekejap

assalamualaikum w.b.t

bila mana perempuan dilahirkan dengan sifat lemah lembut tapi ditindas sesuka hati. memang emo sikit bila tengok cerita nie. mula2 kau rogol dia sebab dia tolak pinangan kau. lepas tu kau kahwini dia sebab nak bertanggungjawab la konon. tapi kau layan dia macam boneka hidup je. dilayan macam orang gaji. lepas tu tinggal serumah pulak dengan perempuan simpanan kau yang kau layan macam bini.

no wonder dalam realiti kehidupan ada bersituasikan seperti dalam cerita nie. sebab tu awal2 lagi perempuan kena warning lelaki kat luar sana. kalau sebelum kahwin dia dah berani naik tangan dengan kau, dah berani curang sana sini, berfoya-foya enjoy semua. no wonder after kawen nanti dia akan lakukan yang sama


nie full punya. sila download kalau nak tengok. :)

#hari ini serius penat beb. mengemas dari depan sampai dalam bilik semua. hari nie jadi lelaki kejap. memanjat tangga sebab nak gantung langsir besar punya. haha dan aku dah tak sabar nak tunggu BFF aku atin datang rumah. haa cik kila dengan cik ain pown in sya ALLAH tahun nie sampai. dari msjd tanah ke rumah aku. macam mana nak bg map kat pakwe kila nie. aku sendiri tak tahu jalan sangat dari rumah dia tu. ahha ok. happy watching ! ;)

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome