rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 11 September 2013

aku perasan jugak. :(

assalamualaikum w.b.t

ya. hari nie badan aku sakit2. fever coming. td masa kerja banyak masa aku terlelap. nasib baik tak ada customer kalau tak dicop makan gaji buta. tak mau tak mau.

aku perasan. setiap kali ada sesuatu yang tumbuh pada badan aku. benda tu bukan bisul. kecik je. sebijik tp bila picit sakit. haa setiap kali datang benda tu mesti aku akan sakit2 badan. demam2 bagai. pinggang aku sakit sangat2. kepala pown mcm nak pecah. sejak dari kuim lagi. lepas tu lokasi yang sama pulak tu. kehadiran benda tu pown dah banyak kali. tak terkira.

tak pergi check pon ke doc sebab aku takut. alahai. macam mana erk nak buat? hari nie memang aku letih sangat2 weyh. masa kat kuim dulu housemate aku suruh check tp aku je tak ada bran. nama je nurse tapi penakut. adehh. tak ada sesiapa pown tahu hal nie. biarlah. malas nak kecoh. sikit je kot. :(

#ok. esok kak aida in sya ALLAH akan menjalani minor surgeri. petang nie tak jadi. in sya ALLAH semua nya akan baik2 sahaja. dan pemergian kak ayu senior aku masuk berita. sumpah sebak. bacalah SINI. semoga arwah dicucuri rahmat oleh ALLAH S.W.T. alfatihah. :(

4 comments:

Lieya Von Jay said...

hana patut pegi cek la. jgn biar lama2. at least klo dpat tahu ada penyakit apa2 leh gak amek lgkah berjaga.. ^_^

asha hana said...

i'm scared sis. sangat2 takut.
:(

chicken_floss said...

Be strong!:)

BTW, ayu tu senior awak ke?Ina lillah..Al-fatihah.

asha hana said...

chicken floss: terima kasih awak. ha'ah. senior masa dekat kolej. :')

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome