rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 9 September 2013

POETRY - dah tiba masa !

assalamualaikm w.b.t

mencongak masa2 yang berlari
tak sempat untuk aku kejar
termengah mengah di pertengahan jalan
dah tiba masa
untuk aku buka pintu hati pada yang lebih memerlukan
dah tiba masa memberi peluang pada yang lain
atau tetap dengan kedegilan untuk terus menunggu
kelirunya aku
betul kata kau sahabat
dia tak kan tahu kau sedang menunggu
kalau kau sendiri takut untuk memberitahu
sememangnya ya aku takut
takut aku sahaja yang menunggu
sedangkan yang ditunggu itu sudah tidak memperdulikan
segala-galanya jelas kelihatan
atau aku sahaja yang salah dalam pengertian.

#konfius. iklan nuffnang ni memang kena letak 3 ke erk? letak satu boleh? mintak tnjuk ajar siapa2 yang tahu. adehh. T_T

*hari ini aku dikejutkan lagi dengan pemergian kakak senior batch DK 2/09. semoga kak ayu ditempatkan dikalangan orang2 beriman di sisiNYA. amin. hari ni dia. kita belum tahu lagi. :')*

10 comments:

Lieya Von Jay said...

hana.. dulu kan akak pernah kata cm ni... buat apa nak tunggu org yang tak pasti . tapi smpai saat ini akak menyesal sebab tak tunggu org tu @_@ so kalo hana syg org tu.. tunggu lah dia.. ^_^

P.s : nuffnang tu memang kena letak ke 3 3 tu bru lah complete . then boleh lah dpat cpuv . roger2 akak kt fb lah sng ^_^

asha hana said...

macam mana kalau dia tak tgu hana? hana pown tak tahu la kak dia tgu hana ke tak. haha :')

ok2. nanti org roger akak kat fb ea. terima kasih. ;)

Lieya Von Jay said...

mcm mna ek akak nak trg kan kat hana pasal menunggu ni. nti la ada kesempatan akak ceta kisah akak sebagai panduan untuk hana hehe ^_^

Kin Naz said...

ini kisah hati ni. hana, scroll ke bwah blog akak tu kat situ ada blog tutorial. akak nak terangkan pun payah sebab benda ni main2 dengan kod. akak nak tepek iklan tu pun payah gak nak main2 kod ni.

asha hana said...

kak lieya: hehe in sya ALLAH akak. nt chat lagi ea. seronok sembang dengan akak semalam. ^^

kak kin naz: tak berapa nak hati sangat la kak. ok2. nt hana BW kat blog akak klu free. thnx sis. ;)

Kin Naz said...

hmm x jumpe ek, blog tutorial kat sidebar tu. akk dh tgok dh kedudukan iklan tu, betula la tu :)

Lieya Von Jay said...

^_^ alrite nanti kita chat lagii..

asha hana said...

kin naz: terima kasih akak kesudian nak bantu hana. hehe ^^

kak lieya von jay: in sya ALLAH ;) ;)

chicken_floss said...

penantian satu pnyeksaan..hehe..:)

asha hana said...

chicken floss: haha memang sangat menyeksakan. :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome