rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 18 September 2013

kawan ! tolong sedar !

assalamualaikum w.b.t

tolonglah sedar ! kalau dia sayang kau. orang yang patut dia remove dari frenlist fb tu orang yang kau tak suka. bukannya kau. itu yang dia kata sayang? kawan ! sampai bila nak mengharap dia akan pulang? yang mati tetap mati.

kalau dia sayang kau. sepatutnya gambar yang kau tak suka dalam fb dia tu dia akan buang. tapi kenapa masih lagi dia simpan? dah la simpan lagi lepas tu hide kan pulak. sayang apa kalau sanggup tipu dengan cara macam nie? kawan. bangkit!

dia tahu kau cemburu. tapi sikap dia seakan buat endah tak endah. kalau dulu dia yang pertama bersuara bila kau ditindas. sekarang dia tergolong dalam mereka. bukak mata besar2 ! sayangi diri sendiri dulu sebelum biarkan diri dipijak seperti boneka hidup. sampai bila kawan?!

get it? semua benda perlukan bukti. sekian!

#perempuan jangan ingat dia diam tapi dia tak ada hak untuk bersuara. once dia dah sakit. jangan terkejut apa yang akan berlaku seterusnya. TakeNote. ngeh3. :D

4 comments:

Lieya Von Jay said...

setengah perempuan ni kan , bukti depan mata pon still tak leh terima hakikat kan ? org laki mcm ni xdak hak memiliki cinta yang murni dari seorang perempuan yg setia

asha hana said...

yes true kakak. sangat betul. bukti ada depan mata tapi tak boleh nak accept. so apa ptut buat dengan laki yang tak hargai perempuan seadanya nie?? haha

Hafiz Hafizol said...

Pedasnya komen Lieya Von Jay. Kite baca sampai 2 3 kali HAHAHA.. =p

asha hana said...

hafiz hafizol. haha pedas kan?? hope awak bukan salah satu dari lelaki yang jadi bencian para wanita. kesian gf awak nanti. haha ;)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome