rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 25 September 2013

malam graduan ;)

assalamuaaikum w.b.t

malam graduan di hotel ramada plaza melaka. dinner utk meraikan mahasiswa mahasiswi yang graduate. hari nie raptai. esok pulak konvo. lahai. tapi aku rasa seperti apa erk? orang lain hepi je. kenapa aku macam nie?

duduk semeja bersama kawan gila2 sampai meja pown jadi wanted.
sebab mulut yang tak boleh kunci. haha :D

di antara kakak2 yang bakal mendirikan rumah tangga. semoga hubungan
mereka dengan bakal suami sehingga ke jannah. in sya ALLAH. ;)

peace no war. snap snap snap sampai lapau.
berucap lama nau. adehh. -_-

si panjang umai yang gila2. cita rasa sama. kaki enterframe.
kaki bising. hahaha dan ktorang sangat tak puas hati tentang cabutan bertuah
sebab tak dapat. pergh grand2 siot hadiah.
vacuum la TV lah samsung S4 lah ! asal aku tak bertuah ! ahaha -_-

nie perangai pown asal boleh je. hahaha semua bedal.
gila2 sama ini budak. :D

kami boleh jadi kawan mungkin sebab mulut yang seperti kak nam. :P

tak dapat nak gambar sama2. fall in love dengan suara merdunya. aku dambakan
suami yang mampu dodoikan aku dengan zikir. in sya ALLAH. :')

wahh john. dikelilingi gadis2 jelita. haha :D

zubir ber'kot' siot. frst time tengok. semoga malam ini bukan malam terakhir
kawan2. semoga jumpa lagi di masa akan datang. :')

aku berkebaya. malam graduan yang simple.
tapi hati aku tak ada dekat sini. jauh jauh dan jauh.
ketawa hanya untuk menutup hati yang tiada. :(

#semalam kau ada. esok lusa tak ada. sampailah sebulan dua bulan ke kan. lepas tu muncul balik. mungkin sudah biasa sampai tiada lagi air mata. dan abg afiq. maaf. sebab mulut nie terpaksa tipu. jawapan ok tu sebenarnya bertentangan bang. hana nak orang nampak hana ok padahal apa yang berlaku lain dari apa yang keluar dari mulut. kalau nak kan kepastian pergi lah tanya dia sendiri. jawapan dia lebih banyak jujur dari hana. salam maghrib. :')

10 comments:

Lieya Von Jay said...

weee best nyerrr... akak pon salu ja xpernah da[at kalo cabutan bertuah hari tu company buat dinner pon ada gak hadiah grand, i phone , s4 lah tapi smua dpat kat org...

P.s : bagus hana.. sembunyi kan perasaan itu .. at least kita xnampak kalah walopon dalam hati hanya Allah saja yang tahu

asha hana said...

lieya : ha kan akak? selalu tak bertuah. sekali seumur hidup je tu pown masa farewel. hahaa tp jeles nya !! dapat free2 je. huwaaa. :(

#tapi kalau kita sembunyi kan akak lama2 hati akan busuk di dalam. itu jugak tidak bagus. hmm thnx akak. :')

Sally Samsaiman said...

convo...? congrats in advance!!

asha hana said...

sally : terima kasih akak. ;)

Hafiz Hafizol said...

Phewitt... Selamat Berkonvo... yg nyanyi tu bukan Hafiz Hamidun ke? hehehe

asha hana said...

hafiz hafizol : wiwittt. hahaha terima kasih. dah habis dah konvo. ha'ah la wak. hafiz hamidun. sumpah dia mmg hensem. melting hana dengan dia . alahai.

Lieya Von Jay said...

maksud akak tu sembunyi daripada org yang tak sepatut nya . perasaan kita yg sebenar tu kan seharus nya di ketahui oleh certain person ja.kita xnak di lihat kalah especially di depan lelaki yang mungkin akan sampai kan keadaan kita itu kepada org tersebut. ^_^ faham x mksud akak.

asha hana said...

owhhh i get it sis ! hahaha faham sangat2. betul jugak tu. nt dia akan ketawakan pada kejatuhan kita. tak suka mcm tu. -_-

nanakimie said...

tahniah ye hana da selamat konvo:)

ceria2 selalu dear....^-^

asha hana said...

nana : terima kasih dear nana. awak pown. ceria2 selalu. ;)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome