rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 30 September 2013

masam pengubat loya !

assalamualaikum w.b.t

hye peeps ! semalam aku rasa nak muntah benau2 la kan. aku tak tahu la pasai apa. makan banyak ke perut masuk angin ke. T_T


ternyata benda masam nie boleh hilangkan loya2. dulu ada gak org ckp dengan aku cuma aku tak pernah nak try. so semalam aku minum air kotak kiwi. rasanya masam woo. lepas tu terus tak jadi nak muntah. bila tak jadi nak muntah kau tengok. perasaan nak makan tu berkobar2 balik. budak kuat makan !! -_-

10 comments:

Norhasniza Khalid said...

hohoh... sedapnya.. tapi mama tak larat makan banyak-banyak..

Lieya Von Jay said...

betol! kalo naik bas dulu memang spare asam macam ni takut2 meloya hehe

P.s : Budak kuat makan tapi kurus , untung la... ^_^

asha hana said...

norhasniza : hana pown sama. sikit2 boleh lah. haha :D

asha hana said...

lieya : hahaha akak nie. jangan ckp mcm tu. mana tahu nanti sebab kuat makan hana boleh jd besar dan besar. hehe :D

Azhafizah Md Nor said...

betul gak tu..suke jugak dengan asam ni..btw,nak suggest sikit.kalau kotak komen ni xde verify word more better..senang nak komen..heeee :)

Cik Mun said...

yeke..bole cuba la nanti..mun jarang pulak rasa loya2 ni..

asha hana said...

azhafizah : terima kasih ea sebab suggest. hana dulu pown main bedal je. haha so hana dah setting balik. :)

asha hana said...

cik mun : haa try la. siyes. terus hilang loya kalau makan benda masam. :D

Sally Samsaiman said...

jgn biar perut kosong :)

asha hana said...

sally : hahah masalahnya akak. hana nie perut ada je isi. tak pernah biar kosong. mcm mana tu? :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome