rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 14 October 2013

aku si pengstalker terhebat !

assalamalaikum w.b.t


siapa dekat sini suka stalker orang? kita geng. ada dua sebab kenapa kita akan stalk seseorang tu. pertama, kita suka dekat dia. kedua, kita tak suka dia. jadi korang did yang mana? ^_^

haha aku? semua benda aku stalk. bila aku dah stalk habis-habisan aku akan stalk sampailah aku jumpa akar. betul. jadi jangan la buat taik dengan aku. sampai lubang cacing la aku cari sampailah aku jumpa punca. hebat? belum kena belum tahu. :)

tapi kelemahan aku cuma satu. bila aku dapat hempedu dari hasil stalk aku tu, aku tak mampu nak simpan sorang2. at last meletus la bom di dada. siapa suruh? salah siapa? salah aku yang stalker? sebab tu jangan main api. aku bukan bodoh.

#hey. dan kau. aku dah tak stalk kau dekat fb kau lg. aku just stalk kau dekat fb baru kau tu. tu je. even aku tahu kau tak akan aktif dekat akaun tu. aku takut. aku takut tersalah pandang. sebab tu dengan block aku harap aku mampu hilangkan rasa takut dan sakit tu. tak salah? :')

4 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

stalk tu, kadang2 jelah. nk stalk crush tkleh sgt sbb die jarang update ape2.. on9 je... haha XD

asha hana said...

lia : owhh ada crush ea. haha. ok la tu. :P

Sally Samsaiman said...

LOL...tlg la stalk akak..hahaha...xyah stalk org lain yg kasi sakit hati tu :P

asha hana said...

sally : haha stalk akak? boleh saja. sebab tu memilih utk block. supaya tak rasa sakit hati. haha :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome