rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 3 October 2013

apa bestnya bola nie ? !

assalamualaikum w.b.t


kenapa jiwa aku tak minat tengok bola yang ada game live dalam tv tu. konon kelantan lawan JDT la itu la inilah. apa yang seronoknya??

kalau tengok depan mata punya game bukan dalam TV punya boleh lah kan aku tengok. so kalau nak menjerit pown seronok. sebab kadang2 orang yang kita kenal dan yang kenal kita. kalau dalam TV tu memang haremmm la kan dia kenal kita sebab tu tak seronok kalau tengok. menjerit terpekik terlolong tp habuk pown tak ada. buat sakit anak tekak je. haha

bola nie seronok kalau kita jadi pemain. tapi aku lebih suka main futsal cuma sebab trauma pada sesuatu aku dah tak nak sentuh game macam tu lagi. :')

so korang macam mana? aku tengok ayah aku abang aku syok main game bola. entah apa yang syok entah. -_- 

8 comments:

Sally Samsaiman said...

mesti ada kelebihan bola tu...sama la mcm ppuan, kenapa la suka shopping..hehe :)

Lieya Von Jay said...

akak tgk jugak bola kdg2 , world cup lah selalu nya nak tgk pon. pastu dulu2 time perlis masuk final. skrg bila perlis dah tak kuat mcm dulu memang tak tgk la bola. hehe

asha hana said...

sally : hahahah betul jugak tu kak. prempuan suka shoping laki suka bola. hahah habit yang lain2 bg lain2 jantina. :D

asha hana said...

lieya : hahahha akak pown layan jugak ea. hana tak tahu pape pasal dunia bola nie. haha

TelingaBulat said...

hobi masing2 kekadang ade yg kne ngn tekak kite dan ade yg tak kene ;)

asha hana said...

TB : haaa. yang tu hana sokong. lain org lain hobi nya. ngeh3. :D

Shark Kay said...

susah nk jawab nie..
hobi orang lelaki :)

asha hana said...

shark kay : hobi yang terlampau. memang tahu tu. hehe :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome