rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 28 October 2013

auchakk ! here i am !

assalamualaikum w.b.t

sorry sorry sorry. aku bz sangat semalam sampai tak dapat nak blogwalking. korang rindu aku tak? ahhaha ok. aku perasan. -_-



dengan tenet lembab mcm kura-kura. nak buat auto post pown tak dapat. + + + tak sempat. haihh aku bz kan sebab telah diberi amanah oleh kawan kelas aku masa kolej dlu utk edit dia punya blog. adehh. aku tak pandai sangat. jadi aku hanya tolong apa yang mampu. nanti aku review blog dia nanti ok. korang wajib follow tau ! hahah ok bye !

25 comments:

Lieya Von Jay said...

sama lah kita hana :) kak dh pon follow kawan hana tu . laju ja kan .

Aefa Aerisya said...

ade hadiah tak kalo follow? :P :P

Azhafizah Md Nor said...

takpe..kadang2 busy tak sempat but boleh buat kemudian kan :)

Cik Mun said...

samalah..tnet mun pun buat hal..

Engku Muzahadin said...

Bila internet slow mmg hilang mood nak update story atau bw kan?

pha is said...

okay.. nk tengok jugak hasil kerja asha hana..

ZalinZalina said...

bagusnya ada kawan macam awak :)

nanakimie said...

wah,mesti seronok kawan hana ada yang sedia membantu..heee

Fais-SKA said...

inshaa'Allah =) ramai blogger bru..hu3 bguslah celik it n suka berkongsi

pha is said...

xpe x pe.. take ur time.. ada masa free nnti, bw la..

Sally Samsaiman said...

hehehe...mestilah rindu!!! :)

mirza syazwina said...

ok kak hana,jap g nak tengok blog kawan kak hana tu :)

asha hana said...

@lieya haha tahu tak apa laju je tangan tu. :P

asha hana said...

@aefa errr. hadiah? peluk cium dari hana je boleh? hahah :P

asha hana said...

@azhafizah terima ksih sebab faham akak ! :)

asha hana said...

@cik mun kan? adehh nak BW pown payah :(

asha hana said...

@engku muzahadin yup. betul tu. bila dah tenet lembab gila hilang segala mood -_-

asha hana said...

@pha is haha keje dah pown siap. simple je. sekarang dah free. hehe :)

asha hana said...

@zalin hahah tak ada la kak ina. saja tolong kawan yang baru nak berjinak2 dalam dunia blog. hee :)

asha hana said...

@nanakimie hahha. happy la dia. semangat dia bila tengok blog dia yang sekarang. :)

asha hana said...

@fais-SKA hehe agree tu. semakin ramai lah blogger baru. :)

asha hana said...

@sally wahhh sukanya ada org rindu kita ! hehe :D

Aefa Aerisya said...

haha.. hadiah tu selalu sgt dapat. nex hadiah? hahaha

asha hana said...

@mirza hehe terima kasih dear. :)

asha hana said...

@aefa errrr ==" hahaha :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome