rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 6 October 2013

QUOTES - because i still need.

assalamualaikum w.b.t


beginilah aku sebenarnya. mudah memaafkan kerana aku masih memerlukan. korang mcm mana? :')

10 comments:

Lieya Von Jay said...

kalo kak la kan, tgk pada kesalahan org tu pulak.. kalo kesalahan dia memang berat walaupon kak masih memerlukan kak akan bakar semua perasaan itu. biar dia dapat pengajaran.. ^_^

asha hana said...

lieya : hahaha kuat betul semangat akak kan. :P

Bitt (double IS) said...

sama ngan awak :)

asha hana said...

bitt : sama? walaupun sometime org ckp kita foolish kan? :')

Lieya Von Jay said...

bukan kuat smgt ja hana.. dah bagi dia all the chances in the world tapi sepanjang tempoh tu dia langsung pon tak ambil peluang itu. so apa lagi yang nak di harap kan. bila org dah tak layan dah xmau kat dia baru lah nak tergedik dtg kat kita . dasar lelaki memang mcm tu. hana kena jual mahal sikit supaya dia lebih menghargai. jual mahal tu penting sgt kalo dgn lelaki sebab spesies lelaki ni jenis suka amek kesempatan kalo dia rasa kita ni sayang kat dia terlebih.. ^_^

asha hana said...

lieya : wahhhh daebak la akak. haha kalau mcm nie kena ikut style akak nie. tp nak bt mcm mana. peel hana mmg tang gini la gamaknya. alahai. tak boleh nak ubah dah hati yang lembut mcm nie. cehh poyo gila hana. haha

Lieya Von Jay said...

hana tau tak kak pon jenis hati lembut gak.. dulu xjual mahal lgsg jadi apa lagi naik kepala la kan.. so bila dh jadi mcm ni mcm 1 pngajaran buat kak . hana bayangkan lah time kita caring kat dia terlebih , xda nya dia nak peduli. bila org buat xtau hah baru dia rasa kehilangan amat besaq. so hana kuat kan lah hati dan keras kan sikit, keras sikit ja tak byk , at least depa ni tau yang depa harus hargai kita sebaik nya ^_^

asha hana said...

lieya : hahaha. pandai akak bercakap. seronok bila luahkan dengan org yang lebih dewasa nie. banyak pengalaman. terima kasih akak. in sya ALLAH. i will try my best. kalau hati hana tahan la kan. hehe

pha is said...

memaafkan orang tu kan sifat terpuji...

asha hana said...

pha is : memang betul tu. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome