rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 24 October 2013

big bang !

assalamualaikum w.b.t


tu diaa. big bang mari. aku tak obses sangat dengan group nie.
tp yang G-Dragon dengan daesung tu aku cair kejap. haha


G-Dragon. fall in love dengan dia nie masa dalam running man lah.
haha. aku suka cara dia lari. style gila. rasa ringan je badan dia tu.
aku rasa kan dia nie serupa dengan hero he's beautiful.
ke memang dia yang berlakon erk? tapi smart dok. !


yang nie daesung. muka biasa je kan? dia nie sengal2 perangai dia.
dalam family outing orang panggil dia dumb&dumber dengan jaesuk.
korang tengok tak? cerita dia tak sehebat RM la.
tp bg aku dia comel ! :)

20 comments:

Lieya Von Jay said...

big bang akak memang minat!!! lagu depa memang terbaik dan tak pernah tak best!!! g dragon especially sebab most of the song dia yg buat . daebak!

nanakimie said...

big bang la pulak...tak tahu sangat korea2 ni...larikkkkk..heee

pha is said...

hmm.. no komen.. hehehe

Cikgu Norazimah said...

lama tak update benda2 kpop ni sebab terlalu buzi. Tunggu la cuti sekola t, nak copy semua cerita korea dr adik yang kat uitm tu, budak2 uitm ni banyak supply cerita korea ni..hehe

Norhasniza Khalid said...

mama lagi tak tahu bab ni..hihi

Azhafizah Md Nor said...

daesung lawak.GD smart and stylo :)

mirza syazwina said...

tak minat korea,wuwuwuuwuuu..tapi dorang hensem..bhaha! :p

asha hana said...

@lieya haa lagu2 dia memang best akak. sangat2 best. GD tu. suara dia wahh dup dap dup dap hana dengar tw. dance dia paling awesome. haha

asha hana said...

@nanakimie ahhaha kak nana. akak jangan lari. sebab tak rugi pown dengar lagu2 dorang. best ! hehe :P

asha hana said...

@pha is sebab tak layan korea la tu kan? :P

asha hana said...

@cikgu biasa la tu. cikgu kan. hehe wahhh layan korea jugak? kita geng ok CN? haha nanti bagi hana cket cerita korea CN. :P

asha hana said...

@norhasniza hahah best mama kalau kita tahu serba serbi pasal k-pop nie. :P

asha hana said...

@azhafizah hahaha kan? daesung perangai gila2. GD daebak ! haha

asha hana said...

@mirza alamak. tak minat ke. tak boleh geng nie. hahah yup memang pown. sangat hensem tp kebanyakan nya buat pmbedahan pastik. :P

Aefa Aerisya said...

eh. daesung senyum kat aefa la~... cairrrr~ hihih

asha hana said...

@aefa hahahha suka la tu kan? :P

pha is said...

boleh je kalau setakat nk tengok.. tapi boleh tengok je la. hehehe

Aefa Aerisya said...

bukan suka... tapi lebih dari tu.. hahahha

asha hana said...

@pha is hahhah tngok tapi tak ada minat so lebih baik off je. haha :D

asha hana said...

@aefa hahahha ok. boleh jadi geng. haha

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome