rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 29 October 2013

blog berwajah baru !

assalamualaikum w.b.t

cewahhh ! hahahha. tak ada la baru nau. cuma template je aku tukar. ok tak korang? kalau tak ok aku tukar lain? hehe ok. nak sambung design blog kawan aku yang terbengkalai. bagi masa aku kejap tw. kejap je. :)

kenapa blue again? sebab aku memang fanatik dengan biru sejak azali lagi. sekian. ngeh2. korang sabar tw ! jangan rindu2 aku. muahahha. nanti bila aku dah habis dah free aku BW lah. sabar tw. :D

#entry paling pendek aku rasa nie. ok bye. ^_^

10 comments:

Kin Naz said...

ok akak tengok.cantik ^_^

pha is said...

waa.. 1 geng.. pha is pun minat biru jugak.. sbb tu blog pha si tu dari dulu lagi kaler biru. x pernah berubah..

Sally Samsaiman said...

yeay! geng biru...*gimme five!

Lieya Von Jay said...

okey sangat comel ^_^

nanakimie said...

heee...mood kotak2 pulak ye:)

asha hana said...

@kinah yeke akak? wahh akak punya background pown dah tukar. comel :)

asha hana said...

@pha is yeahh ramai jugak ea minat biru.sebab biru tu suci. tenang je warna dia kan. haha :D

asha hana said...

@sally yeahh sepp cket. haha

asha hana said...

@lieya heheh terima kasih akak. :)

asha hana said...

@nanakimie hehe saja je nak tukar angin kak nana. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome