rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 11 October 2013

Boys over flowers.

assalamualaikum w.b.t


dah lama gila tak layan cerita nie. semalam dok la tengok cerita nie balik masa tengah kerja kan. so tiba2 meleleh air mata nie. kalau tengok cerita korea ke hindustan ke tak sah kalau tak melalak nie. nama pown perempuan. owh hana. tolonglah. rosak status hana brutal kau tu nanti !

ok banyak2 lelaki2 tempan kat atas tu. paling aku suka kim joon. siapakah? tengok bawah la dude.

bukan sebab dia hensem je aku suka dia tapi
sebab dia seorang pelindung pada group2 dia dan jugak jan di.
sikap dia macam abg long yang protect adik2 dia.
masa jan di kena culik ke kacau ke kan.
aku tak tengok group2 F4 yang lain berlawan.
aku just tengok dia je. terasa mcm ada tak lelaki mcm nie di luar cerita?
ada tak yang sanggup protect aku mcm kim joon nie? haha :D

#dalam cerita nie, aku banyak tersentap. cehh kemain sentap lg. hmm sakit weyh bila orang yang kita sayang pura2 tak kenal kita semata2 nak capai matlamat dan yang paling sakit dia berubah jadi seorang yang kejam dan lain dari yang kita kenal sebelum nie. cehh alahai. emosi lah pulak. haha ok bye. ;D

6 comments:

Lieya Von Jay said...

akak suka lee min ho. dan sampai skrg pggil lee min ho dgn nama junpyo. sesuai sangat nama tu dgn dia

asha hana said...

lieya : lee min ho pown ok gak. haha sama dengan hana. memang serasi dia dipnggil mcm tu. :)

Cikgu Norazimah said...

sampai sekarang CN boleh tgk cite My Girl berulang kali tanpa bosan ! mmg best cerita tu ;)

asha hana said...

cikgu : haa kan CN? hana pown sama. cerita yang best ! :)

mirza syazwina said...

tak reti sangat korea2 nie,tapi..dorang semua hensem,hahaa!

asha hana said...

mirza : hensem kan? kan bagus lelaki malaysia ada rupa mcm nie. haha :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome