rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 4 October 2013

contengan baju sebagai tanda kenangan !

assalamualaikum w.b.t


rindu pulak pada zaman sekolah yang gila2 yang nakal dan yang comot. korang buat mcm nie tak masa nak habis sekolah dulu? muahaah.

sorilah erkk kalau entry aku lately nie asyik merapu je. sebab aku update apa yang ada dalam fikiran aku. tu sahaja. :)

12 comments:

Lieya Von Jay said...

wow memang kenangan la .. ^_^ tak pa merapu pon janji eklas dari hati ^_6

asha hana said...

heheh sememangnya ikhlas dr lubuk hati :P

Azhafizah Md Nor said...

selain tshirt ada jugak sign kat duit kertas :)

pha is said...

dulu masa lepas paper last spm, ramai yg buat macam tu.. ambik marker, sign baju kawan... hehe

asha hana said...

azhafizah : amboi. tak sayang duit. berapa ringgit ? ahha :P

asha hana said...

pha is : haa kan? haha tp the most important masa tu koyak kan slip exam ! ahah

pha is said...

pha is tak koyak.. pinjam lighter kawan yg isap rokok, bakar terus slip exam tu.. hahaha

asha hana said...

wahhh lg rare. haha eh kejap. hana siap nazar lg tw. bakar kasut skola after hbs skola. lg kurang hajar kan. adehh. -_-

chicken_floss said...

penah jugak buat gini time skul dl..tapi mana hilang baju tu..erkkk.:(

pha is said...

pergh. siap nazar...

asha hana said...

chicken floss : baik cari akak. kenangan tuuu. ralat kalau tak jumpa.

asha hana said...

pha is : sebab tu la rasa nyesal. sebab nazar utk benda yang bukan2. adehh :(

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome