rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 12 October 2013

CPUV ke-2 !

assalamualaikum w.b.t



ALHAMDULILLAH. cpuv datang lagi. even tak banyak tapi terasa mcm excited gila nak update. haha terima kasih nuffnang. sayang nuffnang ketat2.

tak lupa jugak pada scheduled post a.k.a auto post la kan. satu hari update 5 kali. sebab tu kadang2 aku dapat singgah time after 5 pm. hehe wahh makin semangat gua even follower tak ramai sangat tp cukuplah yang selalu singgah dan menabung utk aku. korang awesome ! *kiss hug* utk korang. muahahha :D

16 comments:

Fizalinolie said...

Tahniah! Hana... Rezeki tu. Lepas ni makin byk CPUV masuk. Akak pun dulu macam tu. Alhamdulillah... Rezeki tak putus sampai sekarang.

Cuma untuk bln oct ni belum... Hikhik...

huny madu said...

Tahniah hana.. alahai napr lah cpuv baru ni xnak singgah blog kita.. :(

Lieya Von Jay said...

wow hana!!! hebat! rezeki dtg mencurah.. tahniah :)

Norhasniza Khalid said...

rezeki tu dear, mama tarakk.. hihi meh mama klik sini, menambahkan keterujaan hana.. hihi

asha hana said...

fizalinolie : terima kasih kak. tahniah jugak la utk akak mcm tu, hehe in sya ALLAH tak lama lg dapat cpuv lagi tu kak. :)

asha hana said...

huny madu : terima kasih dear. hehe tak lama lg la tu yank. sabar ok. hana pown unexpected. :)

asha hana said...

lieya : haha hana pown tak sangka. berkat tnjuk ajar akak jugak kan. terima kasih akak sayang. :)

asha hana said...

hasniza : heheh ALHAMDULILLAH mama. wahh. terima kasih ea sudi2 singgah sini dan klik. :)

pha is said...

tahniah... pergh.. 1 hari 5 kali..?? patut la bila mai sini, ada je belambak entri baru.. heheh

Azhafizah Md Nor said...

Congrats dear :)

Mime MF said...

rezeki tu..alhamdulillah..tahniah2..:)

asha hana said...

pha is : haha hana auto post je ler. kalau tak memang tak larat la kan. hehe btw thnx pha is. thnx jgk sebab sudi singgah sini. :)

asha hana said...

azhafizah : terima kasih dear. :)

asha hana said...

mimie MF : ALHAMDULILLAH. terima kasih sis. :)

mirza syazwina said...

seronoknya dia,taniah! ^_^

asha hana said...

mirza : hehe seronok jugak la yank. thnx pada mirza jugak. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome