rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 10 October 2013

CPUV pertama !

assalamualaikum w.b.t


mula2 aku buat tak endah je sampai la aku tanya akak sis LIEYA nie. dia kata nie la CPUV. owhh gitu. tp kenapa ramai dapat dari chipsmore? jangan gelak kan aku eh. aku budak baru nak belajar. hehe :)

aku sebenarnya baru nak berjinak2 dengan nuffnang nie. sebab tu banyak benda yang aku kena belajar lagi. korang yang lebih senior mintak tnjuk ajar ea. :) :)

*btw terima kasih nuffnang. sayang nuffnang ketat2. ^_^

18 comments:

nanakimie said...

tahniah dear! nana pun xtau sangat nuff ni,sesama belajar mcm hana jugak:)

Lieya Von Jay said...

kak xdpat sony ni , jeles la dgn hana .. hehe.. ^_^

Fizalinolie said...

Tahniah! Hana :)

Invisible Me said...

Tahniah :)

asha hana said...

nanakimie : terima kasih dear nana. hmm kan? hope lepas nie ada rezeki lagi la utk hana yang masih lg dalam proses pembelajaran. hehe :)

asha hana said...

lieya : haha toksah nak jeles sangat lah. hana yang patot jeles. sebab akak dah dapat banyak CPUV. hee :D

asha hana said...

fizalinolie : terima kasih sis. :) ;)

asha hana said...

invisible me : hehe terima kasih terima kasih terima kasih. :)

ZalinZalina said...

Tahniah Hana..pasni kena rajin update blog tau..laju je bertambah earning tu nanti :)

Norhasniza Khalid said...

mama satu hape pun tak dapat, mulalah mama nak merajuk ni, nanti rajin2 update tau.. senang nak dapat lagi...

Cik Mun said...

tahniahhhh :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

tahniah! akk boleh blajar dgn blogger hasrulhassan , and beberapa lagi blogger yg otai.. lia pon bru lgi.. bru ade rm4.89. hehe

asha hana said...

zalin zalina : terima kasih sis. in sya ALLAH. bertambah bersemangat hana. hehe :)

asha hana said...

hasniza : heheh nt ada la rezeki mama tu. tak mau merajuk. :)

asha hana said...

cik mun : terima kasih dear. :)

asha hana said...

lia : terima kasih dear. oh yeke? thnx for info. wahhh up sket la dr akak punya. haha :)

mirza syazwina said...

hana taniah:),samala kite baru je nak berjinak-jinak :)

asha hana said...

mirza : hehe thnx dear. haa kan? nasib baik ada senior2 yang sudi membantu. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome