rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 15 October 2013

"done follow. mind to follow me back?"

assalamualaikum w.b.t

dekat blog KAK SALLY ada update pasal blogger tipu kan? kata dah follow padahal dia tak follow kita pown. kan? itu kes menipu. tp mcm kes aku nie haa tak tahu r kes menipu atau apa. tp bg aku nie sangat annoying.

aku tak kisah weyh kalau nak suruh aku follow balik. memang aku akan follow. tp lepas aku dah follow dia, aku tengok follower yang dah follow aku tadi hilang dah. unfollow aku. apa seyh motif? adehh. -_-


no annoying zone here. please. terima kasih. :)

#kalau setakat nak dapatkan follower ramai tapi buat mcm nie toksah la. banyak lagi cara. cara mcm nie at last bg org menyampah. ok. selamat malam. sori ea pada sesiapa yang terasa. tapi kalau yang tak buat mcm nie anda awesome ! ^_^

12 comments:

mirza syazwina said...

pernah jugak jadi macam ni,geram gila >__< !

asha hana said...

mirza : geram kan? haihhh. no manners dear mcm tu. -_-

Sally Samsaiman said...

LOL...ni lagi melampau..hahahaha

asha hana said...

sally : haa kan? sakit hati kita jemah. haha

Niena Reen said...

wah wah wah gitu sekali ya. saja nak follower ramai sorg lah tu. geram ja. herh! >.<

Mazni Munawar said...

mcm pelik je kan bila follow blog org pastu unfollow balik. bukan sama mcm twitter pun. ntah apa2 je org mcm ni. buat lawak agaknya diorng tu hahaha -.-

asha hana said...

mazni munawar : hahahah. kan dear? melawak tak kena tempat. adehh.

asha hana said...

niena reen : geram kan dik? alahai. nak follower ramai tak payah la buat mcm nie. annoying. -_-

Lieya Von Jay said...

abaikan . mereka tidak penting , mereka sangat childish ^_^

asha hana said...

lieya : sangat setuju dengan akak. mereka kebudak-budakan ^_^

Norhasniza Khalid said...

tu takde kerja tu, mama sendiri pun tahu mana satu button nak tekan untuk unfollow, belum kaji lagi... nape pulak ek dah follow dan unfollow pulak..errmm... pelik pelik...

asha hana said...

hasniza : hmm kan mama? hana pown tak faham. mcm apa je. -_-

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome