rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 6 October 2013

dragon ball !

assalamualaikum w.b.t


rindunya nak tengok cerita dragon ball. siapa ada cerita nie dari first ep sampai akhir? cerita nie panjang gila. sebab tu malas nak donlod. kalau donlod mesti sampai berjanggut nak tunggu tw. !

sekarang punya cerita kartun kenapa tak sama macam dulu erk? entah apa2 je power rangers sekarang. ultraman la. banyak mengarut dah. ! -_-

6 comments:

mirza syazwina said...

betul,katon sekarang ni tak best,ntah pape je..dulu2 seronok :)

asha hana said...

mirza : haa kan? sekarang punya budak pown tak mcm kita lah. asyik ngadap game je. lg pandai dr kita. -_-

Lieya Von Jay said...

kak paling suka doraemon ja ^_^

asha hana said...

lieya : hahahha hana pown sama. doremon dulu2 comel je. :D

pha is said...

pha is pernah simpan full episod, dari goku kecik, sampai dragonball gt.. tapi dh delet... bila tengok dulu masa kecik2 rasa best.. tapi bila dah tengok balik, rasa best tu tak sebest mcm dulu dah..

asha hana said...

pha is : huwaaa. kenapa buang? kalau tak boleh bg hana. hana memang cari sngat2 nie. yeke? tp tetap best. haha

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome