rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 16 October 2013

kim hyun joong gwiyomi !

assalamualaikum w.b.t

huwaa saranghae oppa ! cehh gediknya aku nie. haha hensem kot dia nie. pelakon BOF semua hensem2. melting gua weyh. nak2 KIM JOON. ok bawah nie kim hyun joong buat gwiyomi. hensemnya hensemnya hensemnya. !

nie yang panjang punya. kalau rajin tengok la. :D

nie cut dari video atas tu. haha. comellah. ^_^

#ok pada yang gila tentang korea la kan. suggest kan cerita? cehh. padahal banyak dekat hardisk cerita pown tak habis tengok lagi. banyak drama la dari movie. so ada movie korea best2 tak? hehe :P

5 comments:

Lieya Von Jay said...

kim hyun joong lepas dia patah hidung dan buat hidung lain memang xcomel macam dulu2 dah..

asha hana said...

lieya : siyes ke dia ada buat hidung kak? tak tahu pulak. hmm patut la video nie dia nampak lain dr berlakon. tak seronok. huhu

Aefa Aerisya said...

boipren aefa nehhh.. suke tgk die dlm barefoot friends.. hehe

asha hana said...

@aefa erkk rmainya boifren dia. haha

Aefa Aerisya said...

err.. xboleh ea? jeles lettew :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome