rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 27 October 2013

komen dari kak damya hanna !

assalamualaikum w.b.t


siapa yang ada baca dekat SINI? beliau komen dekat situ la. huwaa. terharu lah weyh. siapa tak kenal dengan beliau yang sangat hebat dalam penulisan. beliau inspirasi aku. dan aku teringin sangat nak jumpa dia, dapatkan tandatangan dari dia dekat novel2 beliau yang aku jadikan koleksi.

mula2 aku tak percaya. takut ada orang nak aniaya aku ke kan. adik aku pown ada tanya aku. betul ke tu damya hanna? jadi aku fikir +VE balik it's up to them. apa motif kan nak buat mcm tu? yang penting aku tak kisah. oh kak damya hanna. akak inspirasi ! :)

kalau lah BLOG beliau boleh follow. huhu. lalalalala. amboi girangnya hati. ok bye korang. :D

22 comments:

LadyBird said...

hehehe.. sukenye die :D

p/s : sa;am kenal dlm dunia maya dik, akak dah follow :D..

Hafiz Hafizol said...

fuyooo.. hebat2.. mesti dia google, kemudian terjumpa blog hana. tu yg dia komen dekat entri tu haha.

Lieya Von Jay said...

weeeeeeee... hebat2 , mesti best rasa mcm nak lompat2 kan.. hehe

Sally Samsaiman said...

habis la hana....mesti sengeh sampai telinga!

asha hana said...

@ladybird hehhe harus lah suka. salam kenal akak. hana pown dah follow. :)

asha hana said...

@hafiz hahahaha hana pown fikir mcm tu jugak tw. mungkin la kot. hehe :)

asha hana said...

@lieya hahaha betul. girang betul hati hana semalam. yeay ! suka3. haha

asha hana said...

@sally betul tu akak. rasa mcm nak koyak je mulut hana nie sebab sengih lebar semalam. haha :P

♥ Lia Abdillah ♥ said...

haha! bestnyer!

Azhafizah Md Nor said...

best la kan :)

pha is said...

nmbor bebenor excited tuh.. hehe

asha hana said...

@lia best sangat dear. sangat2. haha :)

asha hana said...

@azhafizah hehehe best la akak. inspirasi tu hahah :D

asha hana said...

@pha is hahaha harus la excited. :D

nanakimie said...

mau tak teruja,hee...setakat ni da pernah jumpa salam2 dengan penulis novel fauziah ashari,anis ayuni dengan ayu emelda:)

Fais-SKA said...

huntung la he3 =) nnti dapat novel free taw..novel n prmpuan mmg xdpat dipisahkan

mirza syazwina said...

seronoknya orang femes komen :)

asha hana said...

@nanakimie fauziah ashari pown hebat jugak tw. suka jugak baca penulisan beliau. anis ayuni pown best. seronok nya. huhu

asha hana said...

@fais-SKA hahah mana datang dapat novel free. haha yup. tapi lelaki pown ada jugak tw baca novel nie. haa.

asha hana said...

@mirza hehe mestilah seronok dear. :) :)

Damya Hanna said...

Salam dik. Ya, memang akak Damya Hanna yang comment. Jangan risau ya. Akak bukan menyamar macam dalam drama mexico 'lausurpadora' tu. Hehe... sebenarnya akak pun terharu sebab adik sudi buat entry khas semata-mata komen akak hari tu. Malah, akak berterima kasih sebab adik sudi juga promote kan novel online akak yang berjudul Detik Terindah. Kalau adik nak tahu, novel tu diadaptasi daripada iklan krim pencerah fair & lovely yang sedang ditayangkan di kaca tv sekarang. Akak cuma menulis sebanyak 10 bab untuk 4 minggu. Terima kasih banyak2 sebab support akak. InsyaALLAH akak juga berharap dapat berjumpa adik satu hari nanti. Kalau berjumpa, perkenalkan diri adik sebagai blogger Asha Hana ya, insyaALLAH akak akan cuba ingat. :)

asha hana said...

@damya hanna wasalam kak damya hanna. sori dah terwas2 tanpa sengaja. malu hana. hehe tak ada hal semua tu sebab hana memang minat gila dengan penulisan akak tw. ohh yeke? hana ada perasan iklan tu. hik2. sama2 kak damya hanna. thnx jgk sebab sudi komen sini. in sha ALLAH kalau terserempak hana akak tegur akak ea. kalau diizinkan ALLAH. tapi memang berharap sangat dapat jumpa akak. :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome