rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 11 October 2013

lappy berat serupa hareemm.

assalamualaikum w.b.t



memang aku dah geram dengan lappy aku yang berat tahap cipan nie. entah bila dapat format. berat gila. kadang2 tu nak blogwalking pown susah. memang nyirap. rasa nak baling je! sorry la pada korang yang menyinggah selalu tp aku tak balas kunjungan. sebab benda alah nie la !!!! :(

kang kalau format sendiri tak ada back up file pulak. aku pernah format sendiri dulu. disebabkan baran dan kurang sabar bila lappy terlalu berat maka dengan sekejapan aku akan format. jadi menangislah aku keseorangan. padan muka. manusia yang kurang sabar nie selalu rugi. ok bye !!

16 comments:

TelingaBulat said...

die mintak ganti lain tu ;p

Sally Samsaiman said...

beli baru! hihihi

asha hana said...

TB banyak la. bak meh duit TB. nt hana boleh bli baru. :P

asha hana said...

sally : amboi banyak nya duit kita akak. kan? :D

Norhasniza Khalid said...

rilek rilek... bawak dia pergi format. suruh orang tu backupkan file-file yang penting, mama buat cam tu je, orang tu pun ok..

Lieya Von Jay said...

kak pon sama pandai2 format sampai dh koma pon lappy ehehehee.. xtau bila nak g hantar skrg guna pc ja kat umah :)

Fizalinolie said...

Sabar ye Hana... BW slow2. Biasala kalau laptop berat. Mesti lambat. Nak kena bawak jumpa doktor komputer tu :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

biasela tu,, die merajuk dengan akk la tuuu. haha

asha hana said...

hasniza : memang pown plan nak format. tp tu la mama. kena servey dlu nie. haisyy

asha hana said...

lieya : koma terus kak? owhh kalau hana nie tak boleh hidup tanpa lappy. mmg ada pc dekat rumah tp tu la. ramai btol pengguna dekat rmah nie. haha

asha hana said...

fizalinolie : memang plan mcm tu. tp apa kan daya. tiada kesempatan la sis. tp sumpah dah tak tahan dah dengan keberatan nie. :(

asha hana said...

lia : amboi dik. akak tak cakap pown dengan dia nak beli baru. tak kan nak ngajuk dengan akak tanpa alasan kot. haha

pha is said...

tukar laptop terus laa.. hehe

asha hana said...

pha is : banyak la. bak meh duit. sekejap hana pgi beli. haha

mirza syazwina said...

sabar2,hehee..tapi bila jadi cam memang stress gileee la!

asha hana said...

mirza : stress kan? memang rasa nak campak je. nasib baik harta nie je ada. haha

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome