rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 12 October 2013

lembaga jururawat malaysia !

assalamualaikum w.b.t


dah lama dah sebenarnya lesen nie dikeluarkan. cuma aku baru berkesempatan nak update pasal lesen LJM aku nie. hee nampak tak lencana hijau tengah2 tu? oleh itu dengan rasminya aku telah berdaftar di bawah lembaga jururawat malaysia. memang kalau jadi nurse wajib pakai lencana nie pada uniform. :)


nama aku telah dimasukkan pada tarikh 24 JUN 2013. :)

tapi... patut ke aku terus melangkah dengan bidang nie? atau hanya simpan lencana tu sebagai perhiasan? tidak aku pasti memandang kan minat tu 50/50. bak kata mereka. minat tolak ketepi. yang penting masa depan ada. alahai. sampai sekarang aku masih lagi menunngu panggilan. semoga ALLAH permudahkan. :')

12 comments:

TelingaBulat said...

wahh hana rupenye nurse... hehe

Kin Naz said...

hana tahniah^_^ teruskan je

asha hana said...

telingabulat : hehe one day maybe. tak tahu la kan future mcm mana. :)

asha hana said...

kin naz : terima kasih kak. in sya ALLAH. cuma tak tahu la . hmm

pha is said...

sama la pha is pun.. minat tu dah tolak ketepi.. pikirkan masa depan je.. tapi skrg pha is igt, x nk keje kat dalam hospital la.. nk try apply untuk farmasi industri ataupun farmasi kedai.. takut nk handle patient. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

keep on going for your future :)

Sally Samsaiman said...

minat tu tolak tepi...dah alang-alang tu...sambung sampai hujung :)

asha hana said...

pha is : wahhh. bagus nya mcm tu kan. tp tak apa. farmasi berlambak. kalau hana nie mcm mana. nak apply industri pown tak tahu mcm mana. haha takut handle pt's konon. g seronok la mcm tu. berdepan dengan cabaran. haha

asha hana said...

azhafizah : cadangnya mcm tu. tapi bila fikirkan balik. entahlah. T_T

asha hana said...

sally : seronok kalau terasa mcm nak go on je sampai hujung. nak sambung degree pown malas kak. in sya ALLAH i try my best. :)

mirza syazwina said...

betu,minat kena tolak tepi dulu..yang penting masa depan,cayok!

asha hana said...

mirza : thnx sayang. in sya ALLAH. hana cuba sedaya upaya. aja aja ! :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome