rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 31 October 2013

masalah lappy semakin berleluasa !

assalamualaikum w.b.t



lappy oh lappy. kau sangat pandai atur masa kan? time aku ada duit time tu la kau nak buat hal. kau tak sayang kat tuan kau ke ha :'(

aku tak tahu apa masalah lappy aku nie. aku ada dua account. satu ada password satu tak ada. account yang aku selalu guna tu yang ada password. tu memang khas utk aku. account lagi satu tu aku cipta utk orang lain.

then bila aku nak bukak je account, aku enter password betul tw tapi dia cakap accoount aku nie failed to log on dan failed to load. kenapa kenapa kenapa? ada virus ke ha? siapa pakar computer. jelas kan pada aku. sebab dekat local disk (D:) pown aku tak boleh bukak bila aku bukak dekat account yang tak ada password tu. ok local D tu memang aku letak pasword sekali so bila aku bukak local D dekat akaun tak ada password aku kena mintak izin dekat account yang ada password (admin). dia cakap 'the system cannot find the file specified.'

local D tu dah la banyak dokumen penting. ada gambar2 dan entertainment ! semua benda penting ada dalam tu ! apa seyh maksud nya? apa seyh semua nie?? nak nangis lah rasanya !! haihhh !

8 comments:

anajingga said...

anggap itu satu cabaran dan cobaan buat hana kay..heppi blogging..

pha is said...

cobaan.. sabor je la... pha is pun x beberapa nk tahu sangat kalau laptop ada problem..

adrianna syaz said...

Sya pnya lappy pun rosak..nk kna repair dkt 400 hinggit..wuuu..

Aefa Aerisya said...

er.. aefa tak pakar dlm bidang ni.. hihi.. selalu kalo jadi mcm ni aefa rujuk kedai.. heheeh

deno said...

sabar-sabar... jgn nangis.. heee

Fais-SKA said...

sbar jelah..sy xpkar sgt kmputer..kalau basic tu tahulah sikit2 =) ape kata format je dlu..nti p kedai tnya prob ape

mirza syazwina said...

miza pulak henpon,tensyen toi..dalam fon bukan ada apa sangat pun tapi penuh sepenuhnya..sabar banyak..heee

Sally Samsaiman said...

part ni kak sally surrender...mmg x boleh nk tlg :(

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome