rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 23 October 2013

min ho !

assalamualaikum w.b.t

haa tu dia korean mariii. bawah nie antara min ho min ho yang berjaya mencuri hati. cehh !

choi min ho. terpikat dengan dia nie masa aku tengok running man lah.
dalam ep. olimpic. hebatnya penangan RM nie. haha
bagi aku dia sangat comel. :)

lee min ho. dia nie pulak start ter'melting' dengan dia nie masa tengok BOF.
then personal taste. handsome weyh. haihh -_-

20 comments:

Lea Azleeya said...

Pinn pinn tumpang lalu ye hana... hehehe

adrianna syaz said...

Amboi..dia knyit mata kat sya la..hehe

Azhafizah Md Nor said...

kenal min ho shinee jek..hehe..muka sweet je

ZalinZalina said...

Kak ina minat choi minho je..lepas tengok drama To the beautiful you :)

Norhasniza Khalid said...

kemain hencem lagi ..

Lieya Von Jay said...

kak minat lee min ho saja.. choi min ho xminat lgsg , ^_^

P.s : Lee min ho lagi hensem dlm ceta faith

Shark Kay said...

Hehe..
Pnah tgk episod RM ni..
Bleh tahan smart jugok le.

Cikgu Norazimah said...

CN dari dulu sampai sekarang minat giler kat Lee Dong Wok sampai kan masa preggy duk tgk jer gambo2 dia dengan harapan anak adalah iras2 korea, tapi bila keluar jer si Irfan, kedebuk muka jawa ! hehe

nanakimie said...

da lama tak layan running man:)

asha hana said...

@lea azleeya haha boleh2. silakan. :P

asha hana said...

@adrianna syaz eleh3. ok la. amik la amik lah. haha

asha hana said...

@azhafizah haha memang muka dia sweet sangat. baby face gitu. :P

asha hana said...

@norhasniza kan mama? :)

asha hana said...

@lieya la yeke? tp lee min ho pown daebak jugak. wahh tak tengok lg cerita faith tu. hehe

asha hana said...

@shark kay bukan boleh tahan tp hensem yang amat. haha best kan RM episode nie? :D

asha hana said...

@cikgu hahahah amboi berangan sampai ke langit. ok jugak tu. tapi next time boleh try lagi. haha lee dong wok pown hensem . tak dapat dinafikan. :)

asha hana said...

@nanakimie hana dah tak ada episode baru tapi ulang2 balik episode lama. sebab tak muak pown tengok. haha

asha hana said...

@Zalin oh dia ada berlakon drama jugak ea kak ina? hana baru tahu. nie yang nak kena tengok nie. haha

mirza syazwina said...

amboi,tergoda tengok jelingan dia..hehee

asha hana said...

@mirza hahaha bukan mirza je. akak pown sama. melting ! :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome