rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 25 October 2013

novel keluaran terbaru damya hanna !

assalamualaikum w.b.t



kak DAMYA HANNA ada publish novel terbaru. huwaa. nak beli. tp mesti awal2 nie mahal. ada tak sesiapa yang sudi belanja novel kak damya hanna? alamak. terserlah muka tak malu aku. haha

aku memang simpan semua novel2 beliau untuk dijadikan koleksi. minat gila dengan beliau. beliau inspirasi aku. antara sembilan-sembilan novel beliau cuma novel berikan aku bahagia dengan ilham hati je aku tak dapat nak beli lagi. bilakah akhirnya mampu miliki semuanya? ^_^

16 comments:

TelingaBulat said...

hana pn ske bace novel er..wahh mst harge dalam rm25 buku ni

Lieya Von Jay said...

best yer ceta dia ,, Kak dh lama tinggal dunia novel , kalo dulu memang suka sgt membaca ^_^

Azhafizah Md Nor said...

mesti citer dia best kan.

Tetamu Istimewa said...

Teruskan minat membaca anda itu.

pha is said...

x minat sangat baca novel.. tapi kalau dah boring sangat, baru baca.. hehe

asha hana said...

@TelingaBulat sangat minat akak. nak2 karya kak damya hanna. yup. mesti mahal. sebab baru keluar kan. adehh

asha hana said...

@lieya entah la akak. hana pown tak baca lagi. tp semua karya kak damya hanna semua best2. hehe hana faham. biasa la tu. bz dengan keje kan? :)

asha hana said...

@azhafizah perhaps? hehe pasti best. sebab tu hana nak beli. :D

asha hana said...

@tetamu istimewa pasti :)

asha hana said...

@pha is at least baca la jugak novel. susah nak jumpa lelaki sentuh novel nie. haha

Aefa Aerisya said...

aefa pon suka baca novel damya hanna ni.. tapi.. tu dulu.. hihi.. skrg suka bc buku cam hary potr gn vampire diaries tu..

asha hana said...

@aefa oh yeke? wahhh mesti english power nie. haha hana teringin nak baca buku mcm tu tapi nanti hana boring. ahha :P

Damya Hanna said...

Salam Ash Hana... terima kasih sebab sudi promote novel terbaru Kak Hanna kat blog adik. Dan terima kasih juga sebab sudi baca karya-karya Kak Hanna. Nanti kalau dah baca novel BERIKAN AKU BAHAGIA ni bolehlah buat review pulak ya?

Aefa Aerisya said...

haha.. xde lah power.. hentam je janji org paham hehe.. alaa.. kenapa boring.. kena baca sambil berimaginasi.. konon2 kite watak utama dlm novel tu.. hihih

asha hana said...

Damya Hanna : terima kasih kak hanna kerana sudi komen dekat blog yang tak seberapa nie. in sha ALLAH kalau hana dah baca hana akan review ea. semua karya kak hanna sangat best ! terbaik ! :) :)

asha hana said...

@aefa hahahahha amboi. tingginya imaginasi dia nie kan. bagus2. boleh contohi. hahah :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome