rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 12 October 2013

oh hardisk !

assalamualaikum w.b.t


nie la hardisk kesayangan aku. dalam nie tak ada dokumen pown. 500 gb tapi penuh dengan movie semata sampai lah jadi merah. haha aku suka jadikan koleksi. paling banyak sekali korean movie. dan yang lain2 pown ada jugak. omputeh, melayu, hindustan marii, indon, cina, karton. jangan ingat aku dah besau aku tak layan karton. sampai sekarang aku layan barbie. jangan gelak ! aku sekeh kang. haha

pernah dulu cakap kat adik aku si fateh tu aku nak jual benda nie. saja je kan cakap. padahal tak ada niat pown. terus adik aku marah. tak sayang harta apa kau. haha sayang sangat dah mcm nyawa. kalau hilang nie mahu aku mogok agaknya. :D

10 comments:

mirza syazwina said...

sama,kita pun layan barbie jugak,suka sebab comel..hahaa

Mime MF said...

waa teringat hard disk sy mcm awak la...byk movie..sekali virus apa ntah serang buka je hard disk kosong je...sedih betul..hehe

asha hana said...

mirza : hehe kan? so kita geng. haha :P

asha hana said...

mimie MF : hmm tu yang paling hana takut dear. sebab gb dia besar. bahaya tw. alahai. sayangnya hardisk awak mcm tu je. hmm

Lieya Von Jay said...

kak kalo kartun suka spongebob hehee.. ^_^ nak gak beli hard disk mcm ni. dari dulu hajat nak beli tapi xbeli pon

asha hana said...

lieya : sama dengan abg and adik2 hana. ntah apa yang best sangat entah. haha tak pe. nt akak beli la. tgu la pc fair. murah cket. :)

Sally Samsaiman said...

kak sally pun dah kena cari 2 tera dah skrg...500gb tak cukup LOL :P

asha hana said...

sally : hahaha. kompom bnyak story korea yang akak save dalam tu kan. :P

♥ Lia Abdillah ♥ said...

lia pon layan barbie gak.. nak2 barbie charm school. haha

asha hana said...

lia abdillah : haha kan? betol. comel sangat ^_^

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome