rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 13 October 2013

pe'ah nak beranak !

assalamualaikum w.b.t


haipp. haha ini pe'ah. salah satu kucing kesayangan gua. nama kampung right? tak tahu macam mana boleh melekat nama nie. haha rasanya aku pernah kenalkan kucing2 aku dekat SINI. pada yang pernah baca tahu la kot yang ktorang gelar kan dia mak tiri. haa nak tahu kenapa pergi baca this ENTRY.

dia nie tengah bunting dan tunggu masa je nak meletup. memang sarat sangat dah nie. haha macam manusia pulak. hmm si pe'ah nie tengah cari tempat nak beranak. hope dia pandai jaga anak dia la ea. sebab before nie pernah beranak jugak. tp tiga2 ekor mati sebab tersangkut dekat rotan. pe'ah nie ler pergi letak dekat tempat yang sarat. berapa hari je baby2 kucing tu sempat melihat dunia. dah la bulu kembang pulak tu. haisyy. hope kali nie tak ada la yang mati. huwaa tak sanggup weyh. nak2 dari benih nya SI MAKBUL nie. aku rasa la dr benih dak abul. haisyy kalau betul mesti comel. :)

10 comments:

adrianna syaz said...

Hehe..cm nama kawan baik sya kt sekolah dulu la..:D

Sally Samsaiman said...

kesian dak peah ni hah...adoi..

mirza syazwina said...

alahai,tak larat betoi rupanya..comei!

asha hana said...

adrianna syaz : haha sama ke? :)

asha hana said...

sally : kesian sangat akak. adehh.

asha hana said...

mirza : hehe memang comel. :)

Azhafizah Md Nor said...

harap harap selamat peah bersalin nanti.

asha hana said...

azhafizah : bukan tu je. harap2 pandai la dia jaga anak dia. heehe

Lieya Von Jay said...

weee best nya nak dpat anak menakan baru yay!!

asha hana said...

lieya : haha tu la akak. excited gila. tp mnx2 la dia tahu jaga anak dia. alahai.

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome