rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 29 October 2013

REVIEW : design blog member done !

assaamualaikum w.b.t

ok. settle sudah tugas gua sebagai designer blog kawan aku nie. haha ada kan aku update entry yang aku bz dekat SINI? ok. sumpah gua rindu blog gua. cehh padahal baru sehari dua tak bersua. haha dan terima kasih pada kak LIEYA sebab sudi bantu dalam memberi idea dan pendapat. ^_^

aku tak tahu hasil aku mcm mana kan? well aku pown tak pro sangat. dia newbie here. pergi lah follow dia. tak ada entry baru. dan dia cakap kalau blog dah ubah baru dia semangat nak update. haha


sila klik banner nie dan terus ke blog dia. dia sangat peramah dan comel orangnya. haha aku design as her wishes. design yang simple. dia tak ada entry baru. soon maybe? jadi korang berilah tnjuk ajar pada dia jugak ok. so here we go ! :)

9 comments:

pha is said...

okay.. nk pi terjah..

nanakimie said...

ok,akan diterjah:)

adrianna syaz said...

Memula sekali..blog anda nmpk birulah..cntik2...warna feveret sya ni..hehe..

Nnti bleh snggh blog kawan hana tu :D

Sally Samsaiman said...

on the way..hahaha :)

mirza syazwina said...

yae..dah terjah dah ^_^

Lieya Von Jay said...

kak liya ni tlg mengarut ja hehhee ^_^

asha hana said...

@pha is @nanakimie @sally @mirza terima kasih ea korang. :) :) :)

asha hana said...

@adrianna warna fav? wahh sama lah dengan hana. hehe sep cikit. ok terima kasih ea. :)

asha hana said...

@lieya janji ada tolong jugak kan? hehe :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome