rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 3 October 2013

QUOTES - she's not dumb~~

assalamualaikum w.b.t


betul ke nie kaum2 hawa? haha. selamat malam korang. bila esok hana dipanjang umur hana akan jumpa dengan korang lagi. in sya ALLAH. cehh mcm bajet2 je kan aku nie. ngeh3. ok have a nice dream korang. :)

4 comments:

Lieya Von Jay said...

hurm. betol. tapi kalo dah sampai satu tahap tu memang tak leh tahan dah la kan hana.. kena jugak give up dan biar dia plak merana bila kehilangan kita.. org yg suka layan kita buruk2 ni bila kita dah tak jadi milik dia baru dia nak sedaq.. Time dia dh sedaq tu, just ignore him. biar dia rasa kan nikmat hidup .. ^_^

asha hana said...

lieya : agree dengan kata2 akak. kadang2 perempuan harus mengalah demi mencapai bahagia hati pulak. erkk. :D

pha is said...

owh.. optimistic la mcm tu...

asha hana said...

pha is : optimistic ke? maybe. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome